top of page

EVENT

Hvorfor ikke samle venninner eller kamerater til en kveld med meg? Sammen skal vi ha det knallgøy, og i tillegg finne ut av hvordan din egen garderobe kan forvandles til rene skattekisten. Alternativt kan vi samles til en kveld der makeup og farger er i fokus. Min ekspertise står til disposisjon enten dere ønsker en uformell samling med venner eller et faglig foredrag / workshop som gjerne kan gå inn i en del av en større firmaevent. Klikk på knappene under for mer informasjon.

 

Workshop

 

Hvor mange ganger har du eller dine venninner sagt at dere ikke finner noe å ha på til en fest eller en annen anledning? Kjenner du noen som aldri har gjort et tabbekjøp og har dårlig samvittighet for klær som bare henger i skapet og aldri ser dagens lys?

 

Slapp av - du er ikke alene. Det finnes tusenvis av kvinner og menn som tenker det samme som deg. Og nå har dere sjansen til å samle venner til en unik work shop der klær og stil står i fokus. Jeg lover følgende: Du vil kunne innse at du kan bruke klær og snitt du aldri før har tenkt vil passe til deg. I stedet for å ha fokus på problemområder, vil jeg hjelpe dere til å fremheve det som er en unik skjønnhet hos hver enkelt!

 

Ta kontakt med meg for en uformell prat om ulike tema og praktiske forhold. Det er en stor fordel om dere allerede har lest litt om programmet TOTAL MAKEOVER.

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page