top of page

TOTAL MAKEOVER

Total makeover er et program som består av 6 deler. Den komplette pakken gir det mest optimale resultatet. Du kan fritt bestille og kombinere delene i programmet etter eget ønske og behov. For å lese mer om hver fase i programmet, trykker du på knappene eller menyen.

Slik går vi frem:

  • Det mest effektive er at jeg kommer hjem til deg og vi går gjennom garderoben din.

  • Vi rydder og organiserer i snitt, farger, materialer, stiler og mønster

  • Du får tips til ny måter å kombinere eksisterende garderobe på

  • Det du har i skapet sier noe om hvem du er og hva du ønsker å uttrykke

  • Oversikten vi får i prosessen vil fortelle oss hva du mangler for å finne din stil

  • Garderobesjekken legger grunnlaget for videre stilanalyse, fargeanalyse og garderobeplanlegging

  • Alternativt kan du komme til mitt kontor og ha med 6-7 av de plaggene du bruker mest

 

Garderobesjekk

 

Har du noen gang stått foran skapet ditt og følt at du ikke har noe å ta på deg? Skapet er fullt, men ingenting frister! Da har du trolig gjort en del (impuls) kjøp av klær som ikke passer sammen. Skapet ditt kan være fylt opp med ”død” kapital.

 

Har du kontroll på hvor mye penger du bruker på klær? De aller fleste bruker de samme klærne om igjen. Ca 20 % av klærne våre brukes 80 % av tiden. Hva da med de 80 % av klærne som nesten aldri ser ”dagslys”? Disse klærne er jo rett og slett ”død” kapital du har liggende i skap og skuffer.

”Det er her din personlige styling coach kan hjelpe deg”.

 

Klær du ikke liker eller som du tror ikke passer deg, kan med enkle grep få ”nytt liv”. Uten tvil, vil dette spare deg for nye ”tabbekjøp” og gi deg et helt nytt utgangspunkt før du skal ut å handle igjen.


 

 

 

Hva skjer nå?

Etter omorganisering av garderoben din, har du fått et helt nytt overblikk av hvilke variasjonsmulighet du har. Du vil se hvordan du kan kombinere plagg til å lage helt nye antrekk, og ikke minst at du kanskje kan fornye stilen din med kun noen få innkjøp. Dette er også en investering i hvordan du kan shoppe smartere og bli tryggere på nye innkjøp.

 

Hvor hører du hjemme? 
Nå har vi det perfekte grunnlaget for å utforske hva som er din stilkjerne slik at din personlighet blir fremhevet og kommer til uttrykk i din klesstil. Klassisk, enkel, feminin, rå, bohemsk eller har du en avslappet stil. Dette er utrolig spennende og nyttig, og du vil oppdage at denne investeringen kan spare deg for mye penger. Smartere innkjøp i fremtiden, vil fjerne begrepet "død kapital" fra din garderobe. Les mer på:

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page