top of page

TOTAL MAKEOVER

Total makeover er et program som består av 6 deler. Den komplette pakken gir det mest optimale resultatet. Du kan fritt bestille og kombinere delene i programmet etter eget ønske og behov. For å lese mer om hver fase i programmet, trykker du på knappene eller menyen.

Shopping guide

 

Kunne du tenke deg at en styling coach ble med deg i butikken på shopping? Her får du oppleve "stilguiding live". Dette er absolutt din største sjanse til å finne de beste kjøpene, handle smart og optimalt supplere din eksisterende garderobe.

 

Min årelange erfaring med kunderådgivning, stilanalyse, fargeanalyse og shopping, gjør meg rustet til å guide deg gjennom butikkjungelen.

 

Jeg skal sørge for at du unngår tabbekjøp, impulskjøp, klær som over hodet ikke passer med det du har fra før eller at du går i den vanlige fellen med å ta med deg hjem samme type klær som du allerede har.

 

Hva sitter du igjen med?

Nå skal vi bruke alt du har lært, og du skal få prøve og feile helt til du føler deg trygg på at du klarer å bruke triksene du har lært. Du har jo også fått et skreddersydd skjema som du kan bruke og videreutvikle.

Slik kan det gjøres:

  • Din personlige Styling Coach har gjort research i butikker som har klær som passer din stilkjerne, personlighet og hvilke stiler du liker å kombinere

  • Intervju og garderobesjekk har gitt meg informasjonen jeg trenger om budsjett, anvendelighet, bruksområder og hva som er dine viktigste behov

  • Jeg tar utgangspunkt i det vi har blitt enige om i fargeanalysen og legger en plan for shoppingen

  • Vi avtaler tidspunkt, hvor lang tid du vil bruke sammen med meg, og hvilket budsjett du vil sette av

  • Jeg har på forhånd gått runden i de butikkene jeg mener du kan finne klær og tilbehør, og nå starter din personlige stilguiding gjennom butikker jeg har valgt ut for deg.

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page