top of page

EVENT

Hvorfor ikke samle venninner eller kamerater til en kveld med meg? Sammen skal vi ha det knallgøy, og i tillegg finne ut av hvordan din egen garderobe kan forvandles til rene skattekisten. Alternativt kan vi samles til en kveld der makeup og farger er i fokus. Min ekspertise står til disposisjon enten dere ønsker en uformell samling med venner eller et faglig foredrag / workshop som gjerne kan gå in i en del av en større firmaevent. Klikk på knappene under for mer informasjon.

 

Venninnekveld

 

Smartere shopping! Smak på det ordet. 8 plagg, 25 antrekk! Lyst å vite hvordan det gjøres? Kunne du tenke deg å lære deg triksene med garderobeplanlegging?

 

Hvorfor ikke samle dine beste venninner til en helt personlig opplevelse sammen med meg? Du kan lære mye av å se forvandlingen hos dine venninner. Med enkle grep kan jeg vise dere hvordan garderoben kan fremstå som en "utømmelig" skattekiste.

 

  • Dere bestemmer tid og sted. Tema blir vi enige om

  • Uansett kroppsfasong og figur, jeg kan gi deg tips til hvilke snitt som passer deg og hvordan bruke mønster og farger for å fremheve det beste hos deg

  • Du kan få god hjelp til å finne din stil. Les litt om dette på nettsiden min, så har vi et godt grunnlag før venninnekvelden

  • Jeg kan knepene om hva som skal til for å fremheve eller skjule. Det er enkelt - vent og se, du kan bli en mester du også!

  • Det fins faktisk helt konkrete regler for hva som gjør deg lengre, kortere, smalere eller mer formfull. Dette kan læres og erfares med en enkel gjennomgang. Du vil bli overrasket - jeg lover deg!

  • Hos meg får dere tipsene til smartere shopping og hvordan dere kan spare mye penger på genial garderobeplanlegging.

 

 

Catrhrine etter møtet med Styling Coach

 

Cathrine er en av flere jenter / kvinner som har gått gjennom programmet Total Makeover med meg. Du kan se mer om forvandlingen ved å klikke på knappen Kunder. Her møter du også Susanne, Britt Jorun, May Eva og mange flere. Sjekk ut hvordan de kombinerer sine nye antrekk med å kun skifte jakke, skjorte eller sko! Klikker du på knappen Kundereferanser, kan du lese hva de mener om sin egen opplevelse med meg som styling coach.

 

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page