top of page
Cathrine

Cathrine

Å få besøk av Marianne gjorde meg mer bevisst på at jeg allerede har basic klær. Nå vet jeg at jeg kan mixe kjole med tights og bukse, ta på en kul jakke, belte, sko og smykke så blir man helt ny. Det var gøy å gå på shopping. Jeg prøvde klær som jeg selv ikke hadde valgt, men som passet kroppen min og var fin til meg. Vi prøvde også klær som var et stort nei! Men da fikk jeg forklaring på hvorfor det var feil til meg. Marianne gav meg tips og råd om hva som er lurt ut ifra fasongen min.

Beate

Beate

Tusen takk til Arne Årseth på Studio Nordhordland som på strak arm tok bilder av min eksamenskandidat. Hun er blitt ny på håret med både frisyre og farge. I tillegg har hun fått en fargeanalyse med make up. Beate viser her en avslappet stil med innslag av både feminine og rå elementer.

May Eva

May Eva

Eg vil huska vel og lenge den kvelden me prøvde klær hjå deg. Sååå kjekt:) Den kvelden fekk eg opp augene for at eg kanskje kan velge litt andre samansetningar på klær eg faktisk har i klesskapet. Og ikkje minst, kva "snitt" som passar best til meg:) Eg fekk også aha-opplevelser på klær og sko som eg ikkje trudde eg kunne kombinere. Marianne er hjelpsom, hyggelig og effektiv i arbeidet sitt. Eg har funne min stil og nye måter å kombinere antrekk på!

Susanne

Susanne

På forhånd gruet jeg meg til fotograferingen og det overskygget nok gleden over alt det andre som skulle skje. Gjett om jeg ble overrasket over hvor artig, gøy og nyttig jeg opplevde både intervju og garderobesjekk. Det hele toppet seg med fargeanalysen. Her var vi flere kunder sammen, og når jeg såg hvor fine de andre ble, og min egen forvandling begynte, så glemte jeg helt å være redd for fotograferingen. Jeg er storfornøyd og liker faktisk flere av bildene jeg har sett.

Christoffer

Christoffer

Jeg ble veldig overrasket når Marianne viste meg hvor stor forskjell farger gjør. Nå vet jeg hva jeg skal holde meg langt unna. Det artigste var å oppleve hvordan klær kan kombineres til hverdags og fest med bare å bytte f.eks jakke og sko. Jeg føler meg mye sikrere når jeg nå skal ut å handle, og vet at få smarte plagg kan gi mange stilige antrekk - takket være Marianne.

Eva

Eva

Så utrolig kjekt å oppleve at klær jeg aldri bruker får nytt liv etter at Marianne har vært med å rydde opp i garderoben hjemme. Når garderobeplanleggeren var ferdig, bar det rett av gårde på shopping. Innkjøp av 8 nye plagg resulterte i over 20 nye antrekk pga nye måter å kombinere klær på. En rimelig fornying av garderoben. Hjertelig takk :)

Helge

Helge

Jeg har lenge ønsket et litt råere uttrykk som passer med min personlige stil, og som kan gi garderoben mer variasjon og spenning. Nå har Marianne vist meg hva jeg skal se etter når det gjelder både farger, snitt og mønster. Skinnjakke og nye sko er allerede på plass i garderoben. Jeg har investert i noen få skjorter og t-skjorter, i farger og mønster jeg aldri før har hatt. Dette har vært både gøy og nyttig!

Britt Jorunn

Britt Jorunn

Da vi skulle i gang med programmet Total Makeover, var jeg glad og samtidig kjemperedd. Det var jo snakk om å tre ut av min egen komfortsone. Det var litt skummelt at noen skulle gå gjennom klesskapet mitt, men det gikk jo så fint. Dagen med handling i Åsane var svett, men kjempegøy. Måten du møter mennesker på, din entusiasme og ditt pågangsmot, og ikke minst måten du formidler din kunnskap på, er helt fantastisk. Jeg har ingen problemer med å anbefale deg til alle jeg kjenner:)))

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page