top of page

 Ofte stilte spørsmål fra mine kunder

- Send meg gjerne spørsmål på e-post, så svarer jeg så fort jeg kan. Jeg blir også glad for om jeg kan få bruke dine spørsmål her på nettsiden min - selvsagt helt anonymt!

 

 

 1. Hvordan finner jeg min stil?
  80 % av det du allerede har i klesskapet, indikerer hvor du hører hjemme i de ulike stilkjernene. Ta for øvrig en titt på nettsiden under menyen  FINN DIN STIL
   

 2. Hvordan finner jeg ut hva som passer min figur?
  Jeg hjelper deg gjerne med dette, men du kan jo begynne med å kikke på menyen under GARDEROBEPLAN. Her er mange nyttige tips.
   

 3. Jeg har blå øyne, kan jeg da bruke blå øyenskygge?
  Ja, det kan du!
   

 4. Skapet mitt er fullt av klær, også mye nytt, likevel synes jeg ikke jeg har noe å ta på meg. Har du noen kjappe tips til hvordan jeg kan friske opp garderoben?
  Jeg skal svare så kort jeg kan :) Ta en titt på lenken "Mine Stylingtips". Her er det mye du garantert vil ha nytte av. E!n GARDEROBESJEKK er også å
  anbefale.


   

 5. Jeg leser på siden din at man kan variere antrekk med skjerf, smykker og sko. Men jeg synes det er vanskelig å knytte skjerf. Har du noen gode råd for hvordan det enkelt kan gjøres?
  Her finner du alltid nyttige og moteriktige tips på nettet. Det er bare å google, så finner du bilder og tekst som er oppdatert på trender. Du kan også kikke på kundene mine som har gått gjennom Total Makeover programmet. Klikk deg inn på KUNDER i menyen.
   

 6. Hva kan jeg bruke gavekortet til
  Gavekortet er en vidunderlig gave til en du bryr deg om. Gavekortet kan benyttes fritt etter behov og ønske, innenfor den prisrammen som du setter på det. 


   

 7. Jeg er luta lei klærne mine og har ingen stil, føler jeg. Hvis jeg bare har
  råd til kjøpe tre av seks trinn i Total Makeover programmet ditt, hva vil du anbefale da?

  For det første så er Total Makeover programmet satt opp slik at kunden skal ha mulighet til å velge ut og sette sammen et opplegg som er skreddersydd til ens eget behov. Hvis jeg skal anbefale tre steg uten at jeg har snakket med "kandidaten" så vil jeg velge ut

  * ​Garderobesjekk for å fine stilkjernen din

  * Fargeanalyse med ansiktsform, sminke og hvilke snitt som passer på overdeler

  * Shopping guide der jeg gjør research for deg og tar deg med på en butikkrunde, og hjelper deg i gang med å finne klær tilpasset din stilkjerne, figur og i riktige farger, snitt og mønster.

   

 8. Kan vi gå sammen noen venninner å kjøpe en pakke hos deg?
  Det er bare å ta kontakt, så finner vi ut av dette sammen!
   

 9. Er masse mønster det samme som bohemsk?

  - Jeg liker bluser og topper med mønster, men føler ikke at den bohemske stilen passer meg.
  Mønster kan brukes på tvers av alle stilkjerner. Det er ikke mønsteret alene som bestemmer stilen din.
   

 10. Hvordan finner jeg ut om jeg passer kalde eller varme farger? Og vil fargene alene bestemme hvilken stilkjerne jeg hører til under?
  Du kan jo lese litt om hva jeg skriver under Fargeanalyse. Her er noen grunnleggende tips. Jeg svarer gjerne utover dette også, og da er det lurt å ta direkte kontakt med meg!

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page