top of page

EVENT

Hvorfor ikke samle venninner eller kamerater til en kveld med meg? Sammen skal vi ha det knallgøy, og i tillegg finne ut av hvordan din egen garderobe kan forvandles til rene skattekisten. Alternativt kan vi samles til en kveld der makeup og farger er i fokus. Min ekspertise står til disposisjon enten dere ønsker en uformell samling med venner eller et faglig foredrag / workshop som gjerne kan gå in i en del av en større firmaevent. Klikk på knappene under for mer informasjon.

 

Christoffer etter møtet med Styling Coach

 

Christoffer er en av flere menn som har gått gjennom programmet Total Makeover med meg. Du kan se mer om forvandlingen ved å klikke på knappen Kunder. Her møter du også Helge. Sjekk ut hvordan de kombinerer sine nye antrekk med å kun skifte jakke, skjorte eller sko! Klikker du på knappen Kundereferanser, kan du lese hva de mener om sin egen opplevelse med meg som styling coach.

 

Guttas aften

 

Endelig en anledning som kun er for gutta, der gutter er gutter! Klær skaper folk sies det, og vi nikker og er enig. Klær kan også skape gutter og menn, men ikke alle har kontroll på hvordan det gjøres. - Dette skal vi forandre på - sammen!

 

Er det slik at det er damen som bestemmer hva du skal ha på deg? Og er det fordi du er usikker, eller fordi du helst vil slippe bryet med å lete i butikker? Uansett hvordan garderobeinnkjøpene foregår, nå har dere sjansen til et treff med en personlig styling coach!

Slik kan det gjøres

  • Dere bestemmer tid og sted. Tema blir vi enige om.

  • Ta med 3 - 5 plagg dere trives i (bukser, skjorter, jakker, yttertøy, belter og sko)

  • Hvilke stilkjerne er du i, og hva ønsker du mer av. Hva skal til for å komme dit?

  • Dere får lære hvilke triks dere skal bruke når dere planlegger garderoben, slik at dere unngår tabbekjøpene eller at dere godtar klær som andre kjøper til dere, men som dere egentlig ikke liker.

  • Har du fått noe som ikke helt faller i smak, bruk bytteretten, og etter en sesjon med meg vil du vite hva du skal se etter når du henter dine nye klær i butikken!
     

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page