top of page

EVENT

Hvorfor ikke samle venninner eller kamerater til en kveld med meg? Sammen skal vi ha det knallgøy, og i tillegg finne ut av hvordan din egen garderobe kan forvandles til rene skattekisten. Alternativt kan vi samles til en kveld der makeup og farger er i fokus. Min ekspertise står til disposisjon enten dere ønsker en uformell samling med venner eller et faglig foredrag / workshop som gjerne kan gå inn i en del av en større firmaevent. Klikk på knappene under for mer informasjon.

 

Foredrag

 

Enhver kick off samling eller bedriftsseminar trenger et innslag som byr på det lille ekstra. Noe som krydrere samlingen og gjør at den blir husket. Dette kan være meg, deres egen erfarne style coach til disposisjon for de ansatte.

 

Tenk over følgende:
Tror du at selvtillit har noe å si for hvordan vi presterer på jobb?
Kjenner du noen som alltid snakker om at de ikke har noe å ha på seg, enda garderobeskapet er fullt? Er du en av de som sliter med å finne din stil, eller å derfinere ditt eget særpreg?  Klær skaper folk, men kan også være en stor utfordring for mange! Hva gjør klærne dine for deg? 

 

Jeg gir råd og veiledning om hvordan enhver kan bli trygg i sin stil. Hos meg får dere verktøyene til smartere shopping slik at man unngår tabbekjøpene og sparer penger. Jeg kan vise dere hvordan dere kan variere en gjennomført stil, selv om dere har ulike roller på jobb, i fritiden, på representasjon eller på fest.

 

Velg mellom følgende tema
1. En guidet tur gjennom de 6 stilkjernene

2. Variasjon
- Behold ditt særpreg og stilkjerne, men skifte uttrykk med å hente inspirasjon fra en annen stilkjerne enn din egen
3. Kalde eller varme farger. Hva passer deg?
4. Kroppsform og karakteristika. Tips til å fremheve og flytte fokus.

5. Mønster og snitt som bærer deg frem
6. Garderobeplanlegging - gull verdt
7. Styling inspirasjon

 

 

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page