top of page

BAKGRUNN
 

I løpet av årene har det blitt mange kurs med både hår og makeup.

 

Jeg har også tatt tilleggsutdannelser og sertifiseringer for å hjelpe kundene mine til å finne sin stil.

 

  • Imageakademiet i Oslo: Farge og stilkonsulent

  • Ängsbacka kursgård ved Kåre Landfald i Sverige: Sertifisert Zen coach 

  • Stylewice Academy, ved Tini Owing i København: Sertifisert Styling Coach

  • Oriflame: Salg av makeup, samt kurs og arrangement

 

 

Om meg

 

Frisørfaget har vært min jobb i 34 år, og i 24 av disse har jeg drevet salong på Manger og noen år i Knarvik. Jeg har klippet kvinner og menn i alle aldre, og til mange forskjellige anledninger. Jeg har opplevd at svært mange er usikker på stilvalg når det gjelder klær, farger og tilbehør.

 

Jeg har alltid vært opptatt av at kunden skal bli fornøyd når de har vært på salongen og fornyet seg på håret. Men i tillegg har jeg lyst å hjelpe mennesker til å bli fornøyd med hele seg, sitt personlige uttrykk i både stil farger og hår. For meg handler det om å finne frem til de gode følelsene, og at dette kommer til uttrykk i din stil.

 

Min visjon

Jeg elsker jobben min og brenner for faget mitt. Som Styling Coach kan jeg hjelpe deg i gang slik at ditt særpreg blir fremhevet og kommer til uttrykk i din klesstil. Det handler om å finne de plaggene som gir deg den rette spenning og kontrast, og samtidig fremhever personligheten din og gir deg en fantastisk fin følelse!
- Jeg vet at det er mulig for alle mennesker og føle seg langt mer enn OK. Følelsen av å se lekker ut,  ja til og med sexy om det er det du ønsker, er oppnåelig for alle mennesker uansett kroppsfasong eller forestillinger om eget utseende. Mitt høyeste ønske er å hjelpe deg på vei!

 

William Shakespare har sagt:
- Vi vet hvem vi er, men ikke hva vi kan være.
Min jobb blir å hjelpe deg på vei, slik at den du er, din personlighet, kommer til uttrykk i måten du kler deg på. Det vil få deg til å føle deg fantastisk. 
 

Finn din stil

- Don't be the same, be a better Ü! 

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page