top of page

TOTAL MAKEOVER

Total makeover er et program som består av 6 deler. Den komplette pakken gir det mest optimale resultatet. Du kan fritt bestille og kombinere delene i programmet etter eget ønske og behov. For å lese mer om hver fase i programmet, trykker du på knappene eller menyen.

Slik går vi frem

  • Før intervju har du fått et stilskjema med spørsmål som du skal svare på

  • Det mest effektive er at intervjuet gjøres hjemme hos deg, og kan følges opp med garderobesjekk

  • Intervju kan også gjennomføres på mitt kontor, og da må du ha med deg klær fra  garderoben din, accessories, sko og evt vesker. Du tar med 6-10 plagg du trives i, men også 5-6 plagg du ikke bruker.

  • Vi finner ut av hva som er karakteristisk for kroppen din

  • Hvilket snitt og mønster vil passe for deg?

  • Hva er dine utfordringer og ønsker?

  • Hva kan du supplere med av tilbehør som sko, smykker, belter, vesker osv?

 

 

Intervju

 

Intervjuet starter med en gjennomgang av ditt stilskjema og er starten på en prosess der mye positivt kommer til å skje. Noen opplever nesten at de får en åpenbaring når det gjelder ens egne overbevisninger, mens andre blir mer stilsikker og føler de får et sterkere særpreg. Målet i første omgang, er at du skal bli flinkere til å se hva du kan få ut av det du allerede har i klesskapet.

 

"It's not what you CAN do,
but what you WILL do
that makes the difference in your life"

                                                                                 Keith I Cunningham

 

Når du har kommet et steg videre i denne prosessen, så skal du rydde i garderobeskapet. Men det hele starter nå, i samtale med meg. Vi skal rydde litt i hodet ditt, i dine egne overbevisninger om hva du selv mener du passer, hva som kler deg, hvilke utfordringer du tror gjelder din kroppsfasong og valg av klær og tilbehør. Jeg kan love deg, du vil få noen positive overraskelser underveis.

 

"Din ytre påkledning påvirker din indre følelse".

                                                                                 

Hvor går veien videre

Fokus i intervjuet er hva du liker og hva du trives med både til hverdag og fest. Min visjon er å få lov til å vise deg hvordan du kan både føle deg fantastisk og se strålende ut. Jeg vil høre hvordan du kombinerer plaggene dine, og så ser jeg på om her er mulighet for å finne enda flere variasjoner. Med enkle grep, får du tre ganger så mye ut av garderoben!

 

Veien videre bestemmer du! Du kan lese mer om programmet mitt med Total Makeover. Det er opp til deg å velge hva jeg kan hjelpe deg med og hvor mye du vil investere i dette. Jeg skal uansett gi deg hjelp til både å handle smartere og få flere antrekk ut av garderoben din. Utgangspunktet er hva du har i garderobeskapet i dag. Resultatet blir ikke at du skal forandres, kun forvandles. Les mer på:

Kontaktinformasjon

Marianne Taule

Isdalstøbakken 6D, 5916 Isdalstø

mariannet@stylingcoach.no

KONTAKT MEG PÅ:

908 34 292

bottom of page